Tolóajtós gardróbszekrények

Beépített szekrények, gardróbszobák

Tolóajtós beépített szekrények

BEÉPÍTETT SZEKRÉNY - TOLÓAJTÓS SZEKRÉNY - GARDRÓBSZEKRÉNY - TOLÓAJTÓS GARDRÓB

BEÉPÍTETT SZEKRÉNY, GARDRÓB TOLÓAJTÓVAL

Főoldalunkról vagy a felső menüsorból bővebben tud tájékozódni termékeinkről, elérhetőségeinkről, illetve a főbb paraméterek megadásával online árajánlatot készítünk Önnek. Árajánlat

TOLÓAJTÓS BEÉPÍTETT SZEKRÉNYMár 150 évvel ezelőtt is létezett kétféle megoldás a ruhák praktikus tárolására, az egyik a gardróbszoba, a másik a beépített szekrény.

BEÉPÍTETT SZEKRÉNY LACOBEL TOLÓAJTÓ

Amennyiben otthonunkban nincs elegendő hely a gardróbszoba kialakítására, egy beépített gardróbszekrény számára mindenhol lehet helyet találni.

A gardróbszekrény nem véletlen, hogy egyre kedveltebb, hiszen már kis alapterületen is hihetetlenül nagy rakodóterületet biztosít, rengeteg ruha és más használati tárgy fér el a benne, mégpedig áttekinthetően.

A belső rendezettség és helytakarékosság kialakításához különböző gardrób kiegészítők nyújtanak segítséget.

A tolóajtós beépített szekrény számos előnnyel rendelkezik a készen vásárolt szekrénnyel szemben. A legfontosabb a teljes helykihasználás, hiszen a beépített szekrény faltól falig, padlótól a mennyezetig készül így nem szükséges alj, tető és hátfallemez. Egyes esetekben még az oldalfalak is elhagyhatóak. Ezért ez a bútor anyag és költségtakarékos megoldást jelent.

A tolóajtós szekrény szűk helyiségbe is ideális megoldás, mivel a tolóajtó nyitáskor sem vesz el több helyet a térből. Amennyiben  tükrös tolóajtót választunk,  optikailag növelhetjük a teret is vagy funkcionálisan használhatjuk.